Nattens färger

Jag har en semester från ”Klar himmel” innan jag ska börja att jobba med redaktören. Men jag har inte semester från skrivandet. Redan vid nyår började jag med det jag hoppas ska bli min andra roman. Med tanke på hur svårt jag hade att döpa det första manuset så började jag med att fundera ut en lämplig titel, och det blev alltså ”Nattens färger”.

Än känner jag mig inte redo att släppa andra världskriget, så den här romanen utspelar sig också under den här tiden. Scenen är en helt annan; det växlar mellan Småland och Normandie. Hur allt hänger ihop kommer jag inte att avslöja här och nu, men jag lovar följande features: en långörad åsna, ett hundraårigt sågverk och ett barnhem.

Research pågår och jag har i dagsläget skrivit ca 47 000 ord, vilket är ca 43%.


Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

%d bloggare gillar detta: