,

Plötsligt rasslar det till

Äntligen börjar det hända någonting. Under augusti har jag fått ett omslag till boken (jag längtar efter att få visa er det, men det måste vänta lite till). Jag har tillsammans med förlaget kommit fram till en text som ska presentera mig och ”Klar himmel” i deras vårkatalog. Och jag har fått en tid för fotografering, för författarporträtt måste finns.

Det känns som om det, trots allt, kommer att bli en bok.

Det har hittills varit ganska diffust och långt bort, men nu känner jag verkligen att det är på riktigt.

Så konstigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

%d bloggare gillar detta: