Julefrid och tidiga julklappar

Nu är det inte mycket kvar av 2019. Vilket år det har varit. Det har varit fantastiskt att få vara med och skapa en riktig bok av ett manus. Jag har lärt mig så mycket, både om min egen text och hur den kan förbättras men jag har också fått vara med att skriva katalogtext, debutantporträtt, baksidestext och inte minst fått se bokomslaget växa fram. Nu håller jag som bäst på att planera releasefesterna. Det blir faktiskt två; en på hemmaplan (i Nässjö) och en ”där alla andra finns” (i Stockholm).

I skrivande stund är Klar himmel på tryckeriet. Jag är lika spänd som ett barn på julafton! Under vecka 2 hoppas jag få klämma, känna, lukta och bläddra i boken. Vet inte om jag kommer att kunna någon julefrid i år med tanke på att jag bara längtar efter den????

December har innehållit många tidiga julklappar, både kring boken och mitt skrivande. Så fort året tagit slut lovar jag att berätta mer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

%d bloggare gillar detta: