På egna ben

Nu finns den på riktigt och går att ta på. Klar himmel har nått handeln. Redan strax innan jul kunde man ladda ner e-formatet men nu finns den även i tryckt form. Jag kan också se att den börjar beställas till bibliotek runt om i Sverige.

Det är overkligt att stå i en bokhandel och se min egen bok där i hyllorna. Den blev så fin! Omslaget är så himla bra, tycker jag, från den gråtonade bakgrunden till Léonie i sin rödprickiga klänning som nästan ”poppar ut” från bilden. Gillar också att förlaget tryckte ”extra lack” på bladen som är på framsidan (det heter säkert någonting mycket finare på fackspråk men jag kan inte den termen).

Samtidigt är det lite läskigt. Nu kan jag inte ändra ett enda ord. Jag kan inte skriva om, inte dra ifrån. Från och med nu måste den stå på egna ben och klara sig själv. IT’S ALIVE! Läskigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: