Nya format och ny bok

Länge sedan jag skrev här, mina blogginlägg hamnar ju på Debutantbloggen nu för tiden istället! Varje måndag skriver jag där, om någon missat.

Min bok Klar himmel finns numera som ljudbok också, överallt där du lyssnar på sådana. Den är fantastiskt fint inläst av Ellen Jelinek, jag är sååååå nöjd! Till hösten kommer den också som pocket. Vet ej riktigt när den släpps än, men håll utkik!

Jag håller som bäst på att redigera kommande boken Nattens färger. Manuset är nu hos redaktören igen efter en första omgång. I dagarna håller vi dessutom på att skriva baksidestext till den och det är också bestämt vem som ska göra omslaget till den. Jätteroligt att det börjar hända lite saker.

Ha en skön sommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: