Omslaget till bok två

Äntligen kan jag presentera omslaget till min andra bok, Nattens färger! Det är samma duktiga grafiker, Anna Henriksson, som har tagit fram det här som gjorde omslaget till Klar himmel. Och visst syns det att böckerna är ”syskon”? Det är samma typsnitt, bakgrundshimmel och dova färgtoner. Jag gillar det skarpt!

Är då Nattens färger en fortsättning på Klar himmel? Nix pix. Nattens färger står på egna ben. Den har faktiskt ingen koppling till den första boken förutom att de båda utspelar sig under samma tid. Jag utlovar dock lite av samma stämning i båda böckerna och tyckte du om Klar himmel hoppas jag och tror att du ska gilla även Nattens färger!

2 svar till “Omslaget till bok två”

  1. Vi både min man o jag har just läst Klar himmel. Bägge två tyckte den var såå bra! Det är väldigt sällan vi båda gillar samma bok, vi är riktiga bokslukare så jag ville bara meddela dig att du lyckats åtminstone i våra ögon! Grattis till en bra debut!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

%d bloggare gillar detta: