, ,

Snart dags för boksläpp

Det är nu inte mer än ungefär tre veckor kvar till det går att köpa Nattens färger i en bokhandel nära dig – eller kanske på nätet, i dessa tider. Jag har sett att den går att bevaka på de flesta stora kedjorna och har redan fått hem den till mig. Helt opartiskt tycker jag den är hur snygg och fin som helst.

Jag sörjer verkligen att det inte blir någon releasefest i samband med släppet, men det är som det är! Någon form av digitalt evenemang kommer det bli, håll ögonen öppna här och på sociala medier efter det.

2020 har varit ett speciellt år på många sätt. Det har varit mitt första år som författare och jag har upplevt många roliga stunder tillsammans med Klar himmel. Releasefest i januari, ljudbok i maj, pocket i september och på topp-tre-listan över Sveriges mest sålda pocket alla försäljningsställen i oktober är bara ett axplock.

Den fysiska Bokmässan i Göteborg blev inställd vilket kändes väldigt tråkigt – jag skulle ju ha deltagit där för första gången som författare – men förhoppningsvis får jag fler tillfällen att åka dit och representera mitt förlag. För övrigt kan sägas att jag spenderade mycket tid hemma vilket gjorde att jag kunde redigera Nattens färger utan problem samtidigt som jag skrev vidare på två nya manus.

Inför 2021 önskar jag er alla ett gott nytt år. Jag tror ingen vill att det ska bli som 2020. Min förhoppning är att det blir avsevärt mycket bättre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

%d bloggare gillar detta: