Söndagstuggare

I söndags var jag Söndagstuggare på Boktugg.se. Ni hittar mitt inlägg här. Jag skrev om konsten att skriva trovärdiga historiska skildringar. I korthet går mina råd ut på att hålla sig till fakta, sålla, glömma bort, kompromissa och skarva. Låter det konstigt? Läs hela artikeln så får du hela bilden klar för dig och då är det inte så märkligt som det låter.

(Bilden visar franska barn som tittar på en tysk Pantherstridsvagn i Normandie 1944. Ni som läst boken förstår vad jag tänker på!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: