Vad ska du läsa i påsk?

Man behöver inte läsa kriminalromaner till påsk, eller är det bara i Norge man gör det? ”Påskekrim” är i alla fall en vedertagen term där. Om du inte har några planer, berättar jag om mina fem favoriter i genren romaner som på något sätt berör andra världskriget på Boktugg.se idag. Här hittar du mina boktips!

Jag har fortfarande inte kommit igång med något nytt skrivprojekt efter att ha avslutat manus tre och fyra. Snart hoppas jag att jag kan berätta mer om det här på bloggen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: