Omslaget till Svarta vingar

För tredje omgången har jag skickat in Svarta vingar till redaktören. Nu ska den sättas och sedan väntar korrekturläsning och min sista genomläsning. Precis som med de två tidigare böckerna har jag lite dubbla känslor. Jag börjar känna mig klar med Disa, Betsy och de andra lottorna i Strängnäs men samtidigt är jag lite nervös för hur de blir mottagna av läsarna. Jag hoppas i alla fall att den som köper boken kommer bli nöjd med att jag levererar en historia som är både fängslande och medryckande och för de riktigt ”nördiga” hoppas jag att det blir kul att få återse Karin från Klar himmel och Gunnar från Nattens färger. Har man inte läst någon av de första böckerna så spelar det ingen roll, Svarta vingar är fristående och det går precis lika bra att läsa dem i vilken ordning som helst. Och ja – ska också berätta att sviten/serien/trilogin fått ett namn: Krigets kvinnor.

Äntligen kan jag presentera omslaget för er. Visst är det fint? Det knyts ihop med de två andra böckerna på ett bra sätt, tycker jag. Designer är som innan Pixelpiraya, Anna Henriksson.

Någon gång i mitten av januari är det dags för boksläppet!

Ett svar till ”Omslaget till Svarta vingar”

  1. ylindbom@gmail.com profilbild
    ylindbom@gmail.com

    Mycket snyggt!

    Skickat från min iPhone

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: