Stockholms bokhelg

Den 19-22 maj är det Stockholms bokhelg igen. Jag kommer att prata om min romansvit Krigets kvinnor på Gamla stans bokhandel, Stora Nygatan 7, kl 15.00-15.45 på fredagen den 20 maj. Kom gärna dit och lyssna – det är gratis och du behöver inte anmäla dig innan!

Om du hinner, kan du komma lite tidigare och även hinna med förlagets första programpunkt, ett samtal med min författarkollega och vän Lisa Christensen som är aktuell med sin nya bok Sista säkra. Det är samma dag och samma plats, men tiden är 14.00-14.45.

Hela helgens program hittar du här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: