,

Välkommen på release!

Äntligen är det dags att få fira att En väv av lögner nu har släppts och är redo att möta er läsare. Du är härmed varmt välkommen på släppfest i trevliga Nässjö bokhandel, Rådhusgatan 29 i Nässjö, torsdagen den 4 maj kl 18-19.30. Vi bjuder på bokprat, bubbel och tilltugg. För att kunna beräkna mat och dryck och även se till att vi inte blir för många i lokalen behöver jag din anmälan senast 1 maj. Du kan höra av dig till mig genom att kommentera det här inlägget eller maila på osa@norstedts.se. Jag hoppas vi ses!

Ett svar till “Välkommen på release!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

%d bloggare gillar detta: