,

Intervju i P4 Jönköping

Idag har jag blivit intervjuad av P4 Jönköping med anledning av släppet för En väv av lögner. Om du vill lyssna, hittar du avsnittet här. Inslaget om mig börjar ca 2 h 40 min in i programmet.

Att göra sådana här intervjuer, och särskilt live, är inte min starka sida. Jag måste verkligen anstränga mig och känner mig långt ifrån min trygga, fyrkantiga box… men här måste jag säga att intervjuaren Sofie var fantastisk. Hon fick mig att slappna av och det kändes som att prata med en kompis. Sedan är det jättesvårt att veta vad man ska säga ändå. Jag vill ju liksom inte avslöja slutet för er läsare, men ändå förklara så mycket så att lyssnarna förstår… Jag hoppas ni blir lite sugna på att läsa i alla fall!

PS: Två dagar kvar nu tills boken släpps – den 27 april händer det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

%d bloggare gillar detta: