,

Sedan, då?

Fingertopparna är inte nöjda, de vill skriva mer. Men vad? Får jag hoppa på något nytt? Nästan hela sommaren har jag redigerat. Det är ett särskilt hantverk, några säger att det är där huvuddelen av jobbet med att skriva en roman ligger, men det är ändå inte som att skriva något nytt.

Jag längtar efter att få skapa igen. Vad ska det bli den här gången? Jag är arkitekten, jag bestämmer om det ska bli en litet stenhus eller en katedral. Det är en fantastisk känsla. Jag är inne i lager-på-lager-läget som jag skrev om tidigare, och jag känner mig fram. Hittar en karaktär, kommer på något som ska hända, hittar ett problem, ser en viss scen framför mig. Hur ska allt passa ihop?

Nästa projekt är helt klart på gång.


Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

%d bloggare gillar detta: